Vi har ingen betalingsmur, vi er uafhængige og non-profit – men vi har brug for hjælp. 

I Dansk Iværksætter Forening kæmper vi hver dag med og for iværksættere. Fordi vi tror på, at det er de danske innovative og modige iværksættere, der skal drive Danmark frem mod en bedre og tryg fremtid. 

Frivillige abonnementer er vores primære indtægt til drift og udvikling af vores politiske arbejde. 

Har du mulighed for at støtte vores mission med et beløb?

Vi kæmper kampen for iværksætterne politisk 

Vi vil have flere til at lykkes med deres virksomheder. Vi vil have flere af de modige, de vilde, de skæve og de uforudsigelige. 

Men for at give mere, har vi brug for mere: flere medlemmer især, men også gerne enkeltstående donationer. For det kræver et sekretariat med ansatte for at drive værket. 

Hvis du har lyst til og mulighed for at støtte os, vil det gøre en afgørende forskel.

Vi kommer aldrig til at ændre på vores grundlæggende princip om ikke at have en betalingsmur – alle skal kunne være med, gratis

Realiteten er imidlertid, at vi mangler et stærkere og mere stabilt økonomisk fundament for fortsat at kunne levere politisk. Det er ikke noget krav, blot en opfordring, for vi kommer aldrig til at ændre på vores grundlæggende princip om, ikke at have en betalingsmur: Alle skal kunne læse med gratis uanset ens økonomiske situation, ligesom vi holder fast i vores tro på, at vi skal være 100 pct. uafhængigt, og derfor fortsat skal drives som non-profit.