Let’s join forces

Ønsker du at styrke din position i iværksættermiljøet?

Bliver du sponsor hos Dansk Iværksætter Forening, øger vi synligheden af din virksomhed. Med mere end 8000 medlemmer, flere end 245.000 visninger på vores hjemmeside samt distribuering af magasinet Iværksætteren landet over, både fysisk og digitalt, får din virksomhed en unik plads i rampelyset blandt iværksættere. Vi har en stærk position på markedet, i mediebilledet og på den politiske scene, hvilket gør, at din virksomhed har mulighed for at blive set, der hvor DU ønsker det.

Et mangfoldigt netværk, mange kommunikationskanaler og ikke mindst en målgruppe bestående af nysgerrige og forandringsparate mennesker er med til at gøre Dansk Iværksætter Forening til en unik platform for at eksponere din virksomhed for nye kunder og fremme din forretning.

Vi ved af erfaring, at alle virksomheder har unikke behov og succeskriterier for deres bidrag. Derfor gør vi alt for at skræddersy en løsning, der tilgodeser din virksomheds unikke behov.

Kontakt Dansk Iværksætter Forenings formand, Peter Kofler, på tlf.: +45 40404004 eller mail: peter@d-i-f.dk for at høre mere om, hvordan vi kan lave en løsning for netop dig og din virksomhed.

MAXIMAL EKSPONERING

Dansk Iværksætter Forening har brug for virksomheder, som vil gøre en forskel.

Med vores magasin Iværksætteren og vores over 8000 medlemmer og flere end 246.000 unikke besøg på vores hjemmeside har vi en stærk platform, hvor vi kan maximere synligheden af din virksomhed.

Send en mail til Peter Kofler

Nuværende Sponsorer