Bliv medlem af Dansk Iværksætterforening

Det er 100% gratis & vil altid være det

For 0 kr. får du

Events

I dit gratis medlemsskab får du invitationer til en masse spændende events, hvor du kan dele ud af dine erfaringer og få sparing til din virksomhed.

Magasin

Nu kan du se frem til at modtage aktuelle nyheder fra iværksætter-Danmark – Direkte i din indbakke. Vi sørger for at holde dig opdateret på opstart, innovation & vækst.

Blog

Du får adgang til at læse artikler og udgive dine egne indlæg på iværksætterbloggen CrowdNews. Her skriver iværksættere fra hele landet om deres interessante virksomheder.

Vi ved hvad fællesskabet betyder for iværksættere

I Dansk Iværksætter Forening kender vi til de udfordringer og behov man har som iværksætter.

Derfor arrangerer vi netværkstarrangementer, fredagsbarer, kurser og meget mere, i samspil med vores samarbejdspartnere. Her kan du netværke med ligesindede iværksættere og opbygge værdifulde relationer til din virksomhed, så vel som privat.

Som en del af fællesskabet i Dansk Iværksætter Forening er det vigtigt for os, at du som medlem bliver hørt. Derfor laver vi forskellige undersøgelser hvert år, hvor vi inddrager vores medlemmer, så vi kan tale din og alle andre iværksætteres sag, overfor politikkerne og andre beslutningstagere i Danmark.

Alt det gør vi for at styrke dine interesser som iværksætter, så du kan føre din drøm ud i virkeligheden.

Sådan opretter du et gratis medlemskab

Du er nu en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og kan nyde alle de gratis fordele. Samtidig støtter du aktivt op om Danmarks iværksættere. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opret dig idag og få alle de gratis fordele

Del lidt information med os omkring dig og din virksomhed