DIF Erhvervsklub

Vi styrker dansk iværksætteri

 

DIF Erhvervsklub er for dig, der vil styrke dansk iværksætteri.

DIF Erhvervsklub er for ledere inden for den private og offentlige sektor, samt investorer, der ønsker at gå forrest i arbejdet med at gøre Danmark til et førende land inden for innovation og iværksætteri.

Som medlem får du kontakt til Danmarks bedste iværksættere, toppolitikere samt erhvervsledere via 4 årlige events, som sætter fokus på at skabe de bedste rammer og vilkår for fremtidens iværksættere.

 

Gør Danmark til et førende land inden for iværksætteri

"

DIF Erhvervsklub etablerer forbindelse mellem iværksætterne, erhvervslivet og politikerne. Målet er, at styrke forståelsen for hinandens vilkår og behov og skabe de bedste vækstbetingelser for iværksætteriet i Danmark.

 

– Peter Kofler, bestyrelsesformand, Dansk Iværksætter Forening

Værdien af et medlemskab

Et medlemskab af DIF Erhvervsklub koster 4.990 kr. ekskl. moms om året. Med i prisen får du følgende:

 

Events
4 årlige events, hvor iværksættere, erhvervslivet og danske politikere kan møde hinanden, lade sig inspirere samt ikke mindst på et eksklusivt niveau drøfte fremtidens iværksætterpolitik i Danmark.

Fællesskab
Ved DIF Erhvervsklubs arrangementer kan du forvente networking, pitchs, oplæg, diskussioner m.m., der alle omhandler iværksætteri – hvor strålende succeser, bureaukratiets udfordringer og generelle erfaringer tilsammen skaber en interessant cocktail af viden, innovation og lyst til handling.

Mentor netværk
Unik adgang til at indgå i Dansk Iværksætter Forenings mentornetværk, som giver særlige muligheder for at komme helt tæt på udviklingen i de deltagendes iværksættervirksomheder.

Iværksætterundersøgelse
Du får adgang til Dansk Iværksætter Forenings årlige iværksætterundersøgelse. Undersøgelsen dokumenterer iværksætternes eget syn på deres vilkår og største udfordringer lige nu, herunder: – Iværksætternes forhold til finansiering og fremskaffelse af kapital. – Iværksætternes holdninger til samarbejdet med offentlige myndigheder. – Iværksætternes forventning til udviklingen i deres virksomheder i det kommende år.

Magasin
Modtag magasinet Iværksætteren, som er Danmarks eneste uafhængige medieplatform for iværksætter- og startup miljøet. Du modtager magasinet 6 gange årligt, hvoraf den ene er en særudgave, der bliver dedikeret til DIF Erhvervsklubs interesseområder.

Få alle fordelene allerede nu

DIF Erhvervsklub årshjul

Eksempel

De er medlemmer

- læs hvorfor

Iværksætterne udfordrer status quo med ambitioner, nytænkning og energi – størrelser, som er helt centrale hos Google. DIF er en helt enestående platform, der inspirerer iværksættere til at tænke 10X i stedet for 10 procent. DIF Erhvervsklub er et naturligt supplement hertil.

– Jesper Eiby Christoffersen, SMV ansvarlig Nordeuropa, Google

”Tænk som en iværksætter”. Det er en af de klareste anbefalinger til virksomheder og organisationer, der er udfordret af nye forretningsmodeller eller nye måder at anvende digitalisering og teknologi i produkter/services. Hvis du gerne vil vide, hvordan iværksætterne tænker, så mød dem. Tal med dem og lyt til dem. Det får du mulighed for i DIF Erhvervsklub.

– Anders Nannerup, Managing Partner, Stanton Chase

DIF Erhvervsklub er ikke endnu et netværkstilbud om personlig udvikling. Du kan tværtimod forvente at få reel og værdifuld inspiration til at udvikle din virksomhed/organisation, hvilket gør en forskel – og har været helt afgørende for min personlige tilslutning til initiativet.

– Jan Madsen, CEO, Falck Global Assistance

Det er pligtstof for topledelsen at følge med i udviklingen i iværksættermiljøerne. Simpelthen. Dels for at komme tættere på nye forretningsmodeller, ny teknologi og digitaliseringens nye muligheder. Dels for at møde fremtidige samarbejdspartnere og leverandører, der har potentiale til at udfordre og berige de veletablerede virksomheder.

– Anders Hestbech, CEO, Købstædernes Forsikring

Styrk dansk iværksætteri med Danmarks bedste iværksættere, toppolitikere og erhvervsledere i DIF Erhvervsklub

Styrk dansk iværksætteri