STØT OP OM DIG SELV, DIN VIRKSOMHED OG DANMARK

Vælg et medlemsskab der passer dig

Hangaround

Kr.0/Måned ekskl. moms
 • Modtag magasinet IVÆRKSÆTTEREN 4 gange årligt med posten
 • Digital adgang til magasinet IVÆRKSÆTTEREN
 • Invitation til eksklusive iværksætterevents
 • Adgang til publicering på CrowdNews
 • Eksponering gennem DIF’s casekartotek
 • + Deltag og modtag årlig iværksætteranalyse
 • + Nyheder fra iværksætterverdenen

 • Til dig der ønsker opdaterede nyheder i iværksættermiljøet uden indflydelse i foreningen. Vis din symbolske opbakning gennem et gratis medlemskab.
Læs mere her

VIP Medlem

Kr.39/Måned ekskl. moms
 • Modtag magasinet IVÆRKSÆTTEREN 4 gange årligt med posten
 • + Digital adgang til magasinet IVÆRKSÆTTEREN
 • + Invitation til eksklusive iværksætterevents
 • + Adgang til publicering på CrowdNews
 • + Eksponering gennem DIF’s casekartotek
 • + Deltag og modtag årlig iværksætteranalyse
 • + Nyheder fra iværksætterverdenen

 • Til dig der vil haveadgang til alle fordele, herunder events, netværk, tilbud og værktøjer, men ikke ønsker IVÆRKSÆTTEREN med posten.
Læs mere her

IVÆRKSÆTTEREN

Vi leverer viden og inspiration om opstart, udvikling og vækst til vores medlemmer.

Vi dækker alle områder af iværksætteri: Foruden unikke portrætter af aktuelle og interessante iværksættere, skriver vi om salg og markedsføring, finansiering, ledelse, it, rådgivning, organisering, jura og politik. Vi skriver praktisk og anvendelig erhvervsjournalistik, som vækker stor begejstring hos vores læsere.

Bestil et medlemsskab med IVÆRKSÆTTEREN nu!

Medlemskabernes fordele

Modtag magasinet IVÆRKSÆTTEREN fire gange årligt med posten
Få den nyeste udgave af magasinet Iværksætteren i hånden, når det fire gange årligt bliver sendt til dig. Læn dig tilbage og læs de inspirerende historier, nyeste iværksætteridéer og gode råd fra folk, der kender branchen.


Digital adgang til magasinet IVÆRKSÆTTEREN
Foretrækker du at scrolle frem for at bladre i Iværksætteren, får du med et medlemskab også digital adgang til magasinet på vores hjemmeside.


Invitation til eksklusive iværksætterevents
Vær en del af iværksættermiljøet og kom til events og netværksarrangementer, hvor spændende folk fra branchen holder taler og giver erfaring videre. Som medlem kan du bl.a. komme til Global Entrepreneurship Week. Samtidig kan du gennem Erhvervsklubben komme til events, hvor store virksomheder og iværksættere mødes. Her er målet at dele viden, skabe samarbejder og undersøge investormuligheder.


Adgang til publicering på CrowdNews
Ligger du inde med en spændende iværksætterhistorie, et godt tip eller en holdning til iværksætteri, du bare må ud med, så er CrowdNews stedet. Platformen er et sted, hvor du som medlem kan dele dine gode historier og erfaringer omkring iværksætteri. Konceptet er enkelt – du skriver nyheden, vi har læserne. Der sker meget mere i iværksættermiljøet, end vi kan nå at skrive om, og derfor er din skrivepen vigtig.


Eksponering gennem DIF’s case-kartotek
Er du iværksætter, kan du som medlem få dit navn i vores case-kartotek. På den måde kan iværksætterbranchen nemt finde dig og din virksomhed, og DIF kan hjælpe dig til eksponering, bl.a. gennem vores nyhedsbrev.


Modtag og deltag i den årlig iværksætteranalyse
Vi forsøger hele tiden at blive klogere på iværksætterbranchen, og som medlem kan du være med. Du kan deltage i den årlige iværksætteranalyse og lade din stemme indgå i statistikken. Samtidig kan du modtage analysen og blive klogere på, hvordan iværksætterbranchen udvikler sig.


Nyheder fra iværksætterverdenen
Vi udsender et kort og præcist nyhedsbrev, der giver dig et unikt indblik i en bred vifte af emner inden for iværksætteri. Du kan fx få nyttige tips og tricks til dit liv som iværksætter, insighter-viden fra Danmarks startup-miljø, samt viden om hvordan du og din virksomhed gebærder dig i en verden fuld af online muligheder.

BLIV HANGAROUND – VI SÆTTER PRIS PÅ ALT DEN STØTTE VI KAN FÅ

Som hangaround er du gratis medlem. Du får vores nyhedsbrev spækket med alt, hvad der rør sig i landet og vores medlemsanalyse.

Hangaround - Gratis

BLIV VIP MEDLEM – FÅ ADGANG TIL ALLE VORES FORDELE MED DET SAMME

Her får du alt det, som giver din virksomhed bedre forudsætninger for succes. Deltag i events, netværk og gør brug af vores kontante tilbud.

OBS: Betaling foregår pt. pr. år. Vi er igang med at overgå til halvårlige og månedlige betalinger. 

VIP Medlem

BLIV VIP MEDLEM + IVÆRKSÆTTEREN – gør din iværksættertilværelse komplet!

Få magasinet IVÆRKSÆTTEREN tilsendt med posten, samt adgang til alle fordele, herunder events, netværk, tilbud og værktøjer. 

OBS: Betaling foregår pt. pr. år. Vi er igang med at overgå til halvårlige og månedlige betalinger. 

 

VIP Medlem + Magasin