ff2020

Female Founders 2018 og 2020

I samarbejde med Vallø Stift og Danske Bank

I Dansk Iværksætter Forening kæmper vi for at få flere iværksættere og særligt for, at flere kvinder tør tage springet som iværksætter og udfolde sine ideer. Undersøgelser viser desværre, at kun hver fjerde virksomhed stiftes af en kvinde. Denne kedelige udvikling i antallet af kvindelige iværksættere ville Dansk Iværksætter Forening i samarbejde med Vallø Stift forsøge at ændre, ved at holde arrangementer, der har kvindelige iværksættere i højsædet.

Med konferencen Female Founders satte vi fokus på kvindelige rollemodeller. Vi inviterede en række seje og modige rollemodeller på scenen til at fortælle deres iværksætterhistorie og inspirere og motivere til at tage springet som selvstændig. Rollemodellerne kom omkring de væsentligste dele af deres liv som iværksætter – om opturene og nedturene, og hvorfor de selv tog springet ud i iværksætterland. Til arrangementerne var der oplæg fra iværksætterne; Anne Kristine Schwartzbach (Konfront), Trine Hansen (Party in a box), Lisa Dalsgaard (Goodiepack), Sahra-Josephine Hjorth (CanopyLAB), Dorte Damgaard Sejthen (Investigator), Katja Meyer (EachThing) og Lotte Stjerne (Karrierecoach). Female Founders blev i 2020 afviklet med samlet set 500 deltagere i Aarhus og København.

Dansk Iværksætter Forening stod for:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Projektstyring fra A-Z
  • Tilmeldingsside
  • E-mailflow
  • Grafisk identitet
  • Sceneopsætning
  • Program for arrangement
  • Mobilisering og koordinering af oplægsholdere
  • Invitationsliste og mobilisering af deltagere
  • Markedsføringsplan

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk