I samarbejde med Allied For Startups  Den 19. juni 2020 afholdte vi et webinar i samarbejde med vores søsterorganisation; Allied for Startups. Titlen på webinaret var Digital Service Act 4 Startups, og omhandlede en ny EU lovgivning vedrørende digitale tjenesters og platformes online ansvar og pligter (kaldet DSA). I webinaret fik vi og deltagerne indsigt i omfanget af de kommende regler og deres potentielle udfordringer.  I webinaret havde vi fornemt besøg af Karen Melchior fra Radikale Venstre, som er medlem af Europa Parlamentet (MEP) Renew Europe Group. Hun gav os et indblik i, hvad der foregår i Bruxelles, og hvorfor de arbejder på at indføre lovgivning, der vedrører digitale platforme. Derudover havde vi besøg af repræsentanter fra fire forskellige platformsvirksomheder; Christophe Diercxsens, Global Public Affairs Manager, Too Good To Go, Michael Eis, CEO, Booomerang og formand, Danish Crowdfunding Association, Mandy Chilcott, Head of Policy & Public Affairs at Trustpilot og Kostas Rossoglou, Head of EU Public Policy, Yelp.  De fik muligheden for at fortælle om deres platforme, og give deres bud på, hvilke konsekvenser det vil få for deres platform, hvis der kommer restriktioner og regler for at drive sådan type virksomhed. Webinaret skulle fungere som en vidensdeling mellem politikere i EU og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt