Europæisk rundbordssamtale i Europa Parlamentet  Efter EU-Kommissionen løftede sløret for sine idéer og tiltag til en digital omstilling, der tjener alle medlemslande arrangerede Dansk Iværksætter Forening i samarbejde med Renew Europe en europæisk rundbordssamtale for 45 europæiske startup organisationer.  Målsætningen med rundbordssamtalen var at diskutere, hvorledes EU kunne være pålidelig digital leder samt bibringe input til Europaparlamentsmedlem Karen Melchior om, hvordan lovgivningen i EU i højere grad tilgodeså små og mellemstore virksomheder.  Dansk Iværksætter Forening stod for projektledelsen af arrangementet og herunder også booking af brief til de danske cases Corti og Radiobotics.  Til arrangementet deltog 45 europæiske startup organisationer.  På bagkant af samtalen afleverede disse organisationer deres anbefalinger til Renew Europe for den videre høringsproces og politikudvikling til den digitale omstilling i EU.   


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt