Dansk Iværksætter Forenings magasin (førhen fysisk, nu kun online)  Iværksætteren er Danmarks førende progressive startup-medie med et unikt redaktionelt fokus på entreprenørskab, innovation, teknologi, lederskab og virkelyst. Magasinet bringer historier skrevet af og om de mest skelsættende iværksættere. Magasinet sigter mod at inspirere læserne til at tænke ud over de traditionelle grænser og skabe nye forretninger. Artiklerne og indholdet i magasinet sigter ikke kun efter at fortælle, hvad der sker i iværksættermiljøet, men også hvorfor og hvordan det sker. Magasinet bringer succeshistorier og handlingsanvisende historier, der giver viden, råd, tips og opfordringer til, hvordan virksomhedsejere arbejder videre med deres virksomhed.  Magasinet er ikke udelukkende skrevet til iværksættere. Er man interesseret i iværksætteri eller er drevet af et entreprenant mindset, er der masser af spændende læsning heri. Historierne dykker ned i tidens tendenser og hvilke events, der er aktuelle for målgruppen. I 2017-2019 lavede vi særudgaver til både Folkemødet og TechBBQ – Skandinaviens største tech-konference. Vi følger med tiden og derfor udkommer Iværksætteren ikke længere som et fysisk magasin. Selvom der er noget særligt ved at sidde med et fysisk magasin i hånden, så må vi erkende at tiden ikke er til et fysisk magasin på print. Vi kan sagtens levere


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt