AI-Session på TechBBQ – Nordic Tech Summit 2019 Til denne AI-session fremhævede vi nordiske AI-historier fra startups. Debatten satte lys på to velkendte AI-startups udfordringer og barriere med AI.  Efter mødet nedfældede vi de væsentligste konklusioner og sendte dem til næstformand for EU-Kommissionen Margrethe Vestager.  Deltagende panelister:  Christian Hannibal, Digitaliseringspolitisk, Chef Dansk Industri (M)  Jonas Tyle – Digital Strategic Manager, Digital Hub Denmark (M) Flora Coleman, Head Of Government Relations, Transferwise (K)  Worksome  Solita 


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt