Fokus på at skabe de bedste rammer for iværksættere og vækst i hovedstadens forstæder Det var netop afsættet for konferencen “Iværksættersucces på Vækstegnen”, som blev til i samarbejde mellem Kopenhagen Fur, Google Succes Online og Dansk Iværksætter Forening. Kopenhagen Fur lagde sine flotte auktionslokaler til, imens formand for Folketingets Erhvervsudvalg Morten Bødskov (S) (nuværende Skatteminister 2020) sammen med publikum søgte nye svar og løsninger blandt de erfarne iværksættere, som gjorde os alle sammen klogere på opskriften på iværksættersucces på Vækstegnen. Dette event samlede 300 iværksættere til en gratis formiddag med iværksætterinspiration og politikudvikling.  Oplægsholdere og inspirationstalere:  Anne Vest – Iværksætter og Founder, Anne Vest  Andreas von der Heide – Iværksætter og Founder, Les Deux Claus Zibrandtsen – Adm. direktør i inQvation Johan Bülow – Kreativ Direktør, Lakrids By Bülow Christian Walther Øyrabø – Founder trafikalarmen ooono Jesper Lauge Christensen – Adm. Direktør Kopenhagen Fur Thomas Gyldal Petersen – Borgmester i Herlev, Socialdemokratiet Michael Ziegler – Borgmester i Høje-Taastrup, Konservative Morten Bødskov, Nuværende Skatteminister og tidligere formand Folketingets Erhvervs, Vækst og Eksportudvalg. 


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt