Iværksætterkonference på Christiansborg Det nuværende erhvervsfremmesystem har i den grad haft vokseværk og udviklet sig til en vidtforgrenet og svær gennemskuelig ordning, hvor man skal forholde sig til 350 aktører.  På baggrund af dette har vi rejst spørgsmålet, om midlerne bliver brugt bedst muligt og om systemet passer til iværksætternes behov. Nye aktører byder sig til, ny teknologi tilbyder nye muligheder, tempoet er hurtigere og kommuner-, regions- og landegrænser udviskes på den globale markedsplads. Det stiller helt nye krav til fremtidens erhvervsfremmesystem. Derfor inviterede vi iværksætterne inden for på Slotsholmen til debat med politikerne og de centrale aktører i erhvervsfremmesystemet.  Konferencen var arrangeret af: Morten Bødskov – Formand Erhvervsudvalget Claus Juhl – Formand Forenklingsudvalget for erhvervsfremme Tommy Ahlers – Formand Regeringens Iværksætterpanel Peter Kofler – Formand Dansk Iværksætter Forening Konferencens partnere: TechBBQ #CPHFTW IVÆKST 


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt