Fokus på sociale medier som middel til øget SMV eksport  Dansk Iværksætter Forening og Facebook gik i 2019 sammen om “Boost with Facebook”. konferencerne. Hovedkonferencen var på Christiansborg, hvor Dansk Iværksætter Forening var værter for konferencen i samarbejde med Joachim B. Olsen (tidl. LA).  Konferencerne var målrettet små og mellemstore virksomheder. Med fokus på hvorledes de kunne gøre brug af sociale medier, når de ville skalere deres virksomheder og påbegynde eksport. På scenen var folketingets erhvervsudvalg samt daværende minister Mette Bock til at diskutere de danske SMV’ers mulighedsrum og brug af digitale teknologier.  Efterfølgende drog Dansk Iværksætter Forening sammen med Facebook på Danmarks tour. Der var konferencer i Aarhus, Odense og København. Her inviterede vi to af landets dygtigste digitale eksperter på området Thomas Sloth og Halfdan Timm med. Begge vil delte de ud af deres viden og erfaringer samt forestå undervisning på to niveauer. På de tre konferencer opkvalificerede Dansk Iværksætter Forening mere end 600 iværksættere og ejerlederes kompetencer inden for sociale medier og internationalisering.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt