EU-politik er også iværksætterpolitik I lyset af EU-valgkampen i 2019 afholdte Dansk Iværksætter Forening eventet: The Startup agenda in the EU, og her inviterede vi iværksættere inden for til at blive klogere på iværksætteri i en EU-kontekst og hvad EU har af betydning for dansk iværksætteri.  For i en tid hvor kunstig intelligens åbner helt nye muligheder for vores virksomheder og borgere taber Europa terræn til de store økonomier, ønskede vi med dette event at give nye perspektiver til vores medlemmer om, at EU-politik også er iværksætterpolitik. Europa står i dag bomstille. Vi har negativ rente, lav befolkningstilvækst og realvækst. Nye teknologier og virksomheder ser dagens lys, men der står alt for ofte “Made in China”, og det er ikke længere bare på T-shirts og plastiklegetøj. Den digitale omstilling skaber så mange muligheder, men vi griber dem ikke. Konferencen var arrangeret af: Dansk Iværksætter Forening Allied For Startups (Belgien) Arrangementets deltagere: Pernille Weiss (K) Linea Lidell Søgaard (V) Karen Melchior  Resultater: Til debatten deltog mere end 50 medlemmer og tre nuværende MEP’ere i paneldebatten. 


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt