Mød iværksætter Anne Kristine Schwartzbachk

Anne Kristine Schwartzbach har i mange år arbejdet med børn og unge med angst i kraft af sit job som speciallærer. Det var i det arbejde, hun øjnede en mulighed for at hjælpe børn med at sætte ord på deres følelser ved hjælp med virtual reality og et digitalt samtaleværktøj. Det er i dag blevet til virksomheden Konfront.

Fra folkeskolelærer til tech-iværksætter

Anne gik ellers ikke med en plan om at skifte den faste hverdag gennem 15 år ud med en karriere som iværksætter. Men alt ændrede sig efter en særlig dag på arbejdet, hvor hun blev introduceret for Virtual Reality. Hør her om iværksætterideen og hvordan hun sagde jobbet op og sprang ud som iværksætter til en mus-samtale.

Konfront skarp på sit “why”

Alle virksomheder har en skarp fortælling som fast holdepunkt i deres kommunikation. En fortælling, der på 30 sekunder beskriver virksomhedens formål. Hør Anne fortælle hvordan hun navigerer mellem at drive forretning og gøre en forskel.

Iværksætteri i en coronatid

Hvad gør man, når to-does er salg, salg og mere salg – men pludselig lukker landet ned. Konfront ændrer forretningen over-night.

Iværksætterkompetencer

“Jeg har aldrig været fattigere, men lige så lykkelig”, lyder det fra Anne. Hør hvad Anne vil råde sit gamle jeg til, hvis hun kunne gå tilbage i tiden og give sig selv et godt råd.