Dansk iværksætter (set i Løvens hule 2020) lancerer nu sit tredje produkt, LastRound Tilbage i februar pitchede 29-årige Isabel Aagaard produktet LastSwab i DR1’s tv-succes Løvens Hule. Umiddelbart ikke et koncept, der faldt i Løverne smag, men selvom Isabel ikke gik derfra med en investering, er det alligevel gået hende meget godt. Regnskabet efter første halvår af 2020 viser nemlig en omsætning på 16 millioner kroner.  Isabel Aagaard er uddannet designer fra KADK, og med sin virksomhed LastObject, er hendes mission er at lave genanvendelige alternativer til engangsprodukter. LastObject lancerede deres første produkt (LastSwab) i april 2019, som er en genanvendelig vatpind, der kan bruges 1.000 gange og er let at rengøre. Den er et genanvendeligt alternativ til de 1,5 milliarder vatpinde, som der dagligt produceres. LastObject giver folk muligheden for at forandre deres vaner, til gavn for miljøet, på en nem måde.  Efter succesen med den genanvendelige vatpind, lancerede de  et alternativ til papirlommetørklædet og nu er turen kommet til engangsvatrondellen. LastRound (en genanvendelig vatrondel) er den nyeste tilføjelse til de bæredygtige produkter. Isabel Aagaards vision er at hjælpe folk med nemt at kunne leve mere bæredygtigt, men uden at lave om på formen på de produkter man kender. 


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt