Leveret af podcasten Iværksætterhistorier Det kræver saksusme et mod at sige nej tak til 15 millioner og afvise Jesper Buch på national tv.  Ikke desto mindre turde 34-årige Joachim Latocha lige netop dette i sidste sæson af DR’s populære program. Siden 2014 har Joachim været frontmand i skjortefirmaet Barons of Copenhagen.  Han tror så meget på sin business, at han i Løvens Hule på DR1 sagde nej tak til det største tilbud i tv-programmets historie. 15 millioner for vel at mærke 100 procent af virksomheden. Det endte med, at Joachim dog takkede ja til løven Jacob Risgaards 750.000 kroner for 10 % ejerandele i virksomheden. Få timer efter programmet blev sendt i tv, havde salget af Barons skjorter desuden eksploderet så voldsomt, at de samme aften havde solgt skjorter for mere end 1 million kroner. Fra fastansat til iværksætter Egentlig havde Joachim et velbetalt job, han var glad for, før han tog springet som fuldtidsiværksætter. En partnerstilling var inden for rækkevidde, men nogle gange er ideer så gode, at man skal vige fra livets drejebog. På en arbejdstur til Kina kom han på en idé, der var så god, at han ikke kunne slippe den.  “Vi arbejdede en uge i


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt