Det skal koste 8.000 kroner at stifte virksomhed i Danmark Af Peter Kofler, Dansk Iværksætter Forening  Det første halve år er faldet ud meget anderledes, end jeg kunne have forestillet mig.  Det har betydet et skred i vores aktiviteter i Dansk Iværksætter Forening. I vores dagsorden om at fremme iværksætteri og virkelyst. Vi har kastet alt til side for at hjælpe og sikre flere danske iværksætteres overlevelse.  Det vigtigste for os har været at sikre overlevelse for vores iværksættere. Vi har været nødt til at se i øjnene, at den nye virkelighed i begyndelsen gjorde ondt. Og det vil den fortsat gøre. Hvis ikke i juli, så i august. Sommeren 2020 vil nok blive husket for det økonomiske dyk, der fulgte afviklingen af kompensationsordningerne. At flere job på lønkompensation vil blive nedlagt. At flere virksomheder vil gå konkurs. Statsminister Mette Frederiksen trådte op på talerstolen til folketingets afslutningsdebat i juni og erklærede sportsmetaforisk, at Danmark ved hjælp af en fælles kraftanstrengelse har vundet første halvleg i kampen mod coronavirus, som de seneste måneder mere eller mindre har lagt landet ned. Hun roser danskerne og særligt lønmodtagerne, som har været særlig omstillingsparate under krisen med en særlig hilsen til dem, der


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt