Nyhed til alle i den jyske hovedstad The House i Aarhus er det første af sin slags i Danmark. Med en stærk designprofil tilbydes kontorpladser og mødelokaler, der kan lejes pr. time, dag eller måned – og i caféen kan alle opleve stemningen i det gamle, totalrenoverede byhus midt i gågaden.  Alle er velkomne indenfor bag den elegante glasfacade i Ryesgade 8, hvor The House har åbnet dørene til et hus ud over det sædvanlige. I caféen kan man nyde en god kop kaffe, og med et dagspas eller medlemskab kan man bevæge sig op ad trappen og tage plads i et af de arkitekttegnede arbejdsområder. Her er loungeområde med sofa, TV og pejs, afskærmede arbejdsbåse og åbne områder, der indbyder til networking.  ”Arbejdslivet har ændret sig, hjemmearbejdspladsen er blevet en godkendt del af hverdagen og for de færreste er det optimalt at sidde ved det samme skrivebord dagen lang,” siger Jens Erik Nielsen, en af stifterne af The House og ejer af virksomheden JENSENplus. ”Future of Work er en global trend, som handler om, at den måde, vi arbejder og skaber værdi på, ændrer sig fundamentalt. Derfor har vi skabt et hus, der giver mulighed for at arbejde og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt