Af Alex Randrup Sommer er lig med fordybelse. Her er forslag til, hvad du bør læse, når du skal ligge og dase ved poolen eller nyde roen ved sommerhuset.   Iværksætteri er sexet som aldrig før. Bibliotekerne og boghandlerne bugner med biografier med gode råd skrevet af kendte iværksættere, tunge teoribøger eller små handy bøger om forretningsmodeller. Lad os være ærlige. Meget af det kan gå under bullshit litteratur.  Langt de flestes hovedbudskab er, at verden er fyldt med wannabees og meget få originaler. Mennesker og de store virksomheder i verden kæmper om at efterligne hinanden, men det er de få originaler (iværksætterne og opfinderne), der løber med guldet. Med andre ord så er det yt at gå i takt med alle andre slipsedyr. Fremtiden ejes af dem, der bekender sig til den globale verden på en “jeg-er-mig-selv-nærmest-og-jeg-ved-hvad-jeg-vil” måde tilsat en smule craziness.  Når det er sagt, så findes der også bøger, der kan være en øjenåbner. I det hele taget findes der efterhånden et hav af både udenlandske og danske bøger, som iværksættere med fordel kan læse, hvis de gerne vil lære mere om, hvordan de bedst muligt forvalter en iværksætterdrøm. Eller hvis de gerne vil inspireres. Gå efter det


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt