Stadigt flere danskere vælger et fleksibelt arbejdsliv, hvor de skaber spændende karrierer uden for de traditionelle rammer i store virksomheder eller institutioner. Det har efterladt en stor gruppe i arbejdsmarkedet uden relevante pensionsløsninger. 21 pct. af freelancere og selvstændige i alderen 20-45 år har ikke nogen pensionsformue, og 43% af de samlede pensionsopsparinger i Danmark er hvilende. Det nye startup Heap mener, at det er tid til en hovedrengøring: Heap bringer tiltrængt innovation og moderne teknologi til pensionsbranchen, og de tilbyder en digital pensionsløsning til den moderne arbejdsstyrke – en løsning, der er designet lige så fleksibelt som målgruppens karrierevalg. Det nuværende pensionsmarked i Danmark har alt for længe overset en stor gruppe brugere med fleksible arbejdsliv, særligt freelancere og selvstændige. I efteråret 2020 er der omsider godt nyt. Det nye startup Heap henvender sig nemlig til dem, der ikke går gennem karrieren med en fast arbejdsgiverbetalt pension. Det er en gruppe, som anslås til at udgøre 500.000 personer i Danmark, og som kan blive større i takt med et arbejdsliv, hvor folk hyppigere hopper fra projekt til projekt. “Pensionsproduktet, som vi kender det, er ude af trit med den fleksibilitet, der kendetegner karrieren for bl.a. freelancere og selvstændige. Vi


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt