FÅ STYR PÅ DIN KRISEHÅNDTERING Af Sofie Holmsberg Ingen på redaktionen havde forudset coronakrisen – det går vi heller ikke ud fra, at du havde. Har du en mindre virksomhed? Så er det nu, at du har brug for en virksomhedsplan mere end nogensinde før. Hos Dansk Iværksætter Forening har vi været i tæt dialog med beslutnigstagere og politikere i de sidste tre måneder. Vi har svært ved at forudse, hvad det hele kommer til at betyde. Vi ved dog, at et historisk langt opsving er slut…  Her får du faktorer, du skal tage højde for, når du skal styre din virksomhed helskindet igennem et stormvejr.  1. Tid  Du er nødt til at give dig selv noget tid til at bearbejde den påvirkning som coronavirussen kommer til at have på din virksomhed, og ligeledes de udfordringer samt muligheder det har skabt for dig, din forretning, din familie og andre.  De fleste vil nok være lidt omtågede i et stykke tid.. Klart. For det stiller en helt ny måde at drive forretning på. Hvilket ikke nødvendigvis behøver at være dårligere. Iagttager man det kinesiske marked, så er onlinebutikkerne boomet amok. Det samme vil vise sig i Danmark, når der ligger analyser


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt