67 pct. af DanBANs medlemmer har ændret investeringsstrategi, siden krisen begyndte. ”At investeringsstrategien har ændret sig, det er ikke overraskende, og fordi investorerne ændrer deres strategi, er det ikke ensbetydende med, at de stopper med at investere,” siger Christian Vinther fra DanBAN. Af Niels Christiansen, redaktør og journalist Bootstrapping  De fleste danske business angels har ændret investeringsstrategi, siden coronakrisen begyndte, men 42 pct. er stadig på udkig efter spændende startups, de kan investere i. Det viser en ny måling, som investeringsnetværket DanBAN netop har gennemført blandt medlemmerne. Tallene viser, at der er sket en ændring i mindsettet hos DanBANs medlemmer. To tredjedele af de medlemmer, der har besvaret undersøgelsen, siger, at de har ændret investeringsstrategien. ”Det er ikke ensbetydende med, at de er holdt op med at investere. Men det signalerer til de startups, der skal søge penge, at nåleøjet for at få kapital ikke er blevet større, siden coronakrisen begyndte,” siger Christian Vinther, der er Investor Relations Manager i DanBAN. ”Hvis jeg var en startup og skulle rejse penge nu, ville jeg tage bestik af situationen, som den er lige i øjeblikket” Investeringslysten er ikke stoppet Christian Vinther hæfter sig ved, at der er 42 pct. af DanBANs medlemmer,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt