At lave og beskæftige sig med impact hitter som aldrig før. Altså at lave virksomheder der er bedst for verden og ikke nødvendigvis i verden. For både startups og investorer er FN’s verdensmål i højere grad på dagsordenerne i både Danmark og udlandet. Gamet for både impact-startups og impact-investorer er dog stadig nyt. Nye spilleregler er kommet til, som gælder både investorer og virksomheder, når man arbejder med en flersidet bundlinje. En bundlinje der måler på både de positive forandringer og afkast. I denne artikel får du som iværksætter og investor en tringuide og inspiration til at inkorporere impact og tage del i dét, der spåes til at blive den største forretningsmulighed siden World Wide Web. Af Alex Randrup  Det betaler sig at investere i en bedre verden.  Ikke kun for den gode samvittigheds skyld. Når man taler om impact-investeringer, blev man måske tidligere ofte mødt af folk, der sagde: ”jamen, jeg vil ikke gå på kompromis med afkastet”.  Sagen er den, at impact-investeringer ikke alene kan betale sig, men de er faktisk også en god forretning for investorerne. Det slår rapporten med titlen “Nordic Investors – A survey and analysis of impact investing in the Nordics 2019” fast. Den er udarbejdet


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt