Af Sofie Holmsberg Vi har mødt Trine Hansen fra Party in a Box, og talt om før og efter hendes medvirken i Løvens Hule.  DR1’s tv-succes Løvens Hule kan være et springbræt for iværksættere, som mangler kapital og en håndsrækning af hjælp til nogle af de opgaver, de ikke selv mestrer til UG. For Trine Hansen krævede det en del overtalelse, før hun sagde ja til at medvirke. I dag fortryder hun bestemt ikke sin deltagen. Løvens Hule og den investering hun fik med derfra har åbnet en masse muligheder, men også givet hende en del mere at se til. Navnet Trine Hansen lyder måske ikke synderligt bekendt. Men hvis du har set den nyeste sæson af Løvens Hule, husker du måske en krølhåret energisk iværksætter fra Aarhus med et koncept og en forretning, som alle løverne ville have fingre i. Det blev dog Mia Wagner, administrerende direktør i Freeway-koncernen, som endte med at investere i Party in a Box. Hun investerede 400.000 kr. og Trine afgav 25 procent af sin virksomhed.  Fra ganske almindelig lønmodtager til iværksætter-rollemodel  Efter Trines deltagen i det populære DR1 program har hendes arbejdsopgaver ændret en smule karakter. Journalister ringer, der afholdes flere møder og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt