Som virksomhedsejer er det svært ikke at bekymre sig om sin virksomhed i disse tider, hvor en Corona-krise huserer i hele verden. Det kan ikke undgås, at det kommer til at påvirke økonomien, uanset hvornår vi kommer på den anden side. Selvom regeringen udsender hjælpepakker og fokus på at hjælpe de små og mellemstore virksomheder øges, så kommer COVID-19 til at have konsekvenser for rigtig mange virksomheder, ikke kun i Danmark, men i hele verden.  Hvor meget vi end ville det, kan vi ikke fortælle dig, hvordan fremtiden ser ud for dig og din virksomhed, men vi kan give dig tips til, hvordan du kan forberede dig på den nye virkelighed, der venter os lige om lidt. Din overlevelsespakke  De fleste virksomheder kommer nok ikke ubeskadiget ud af Corona-krisen og den tilbagegang det vil medføre i økonomien. Men en omhyggelig forberedelse på det værste, kan betyde forskellen på, om du kommer ud på den anden side helskindet. Giv din virksomhed lidt omsorg, ved hjælp af disse fem strategier: 1. Din indtægt skal komme fra mange forskellige kunder  Tilbagegang i din virksomheds økonomi har det med at sprede sig gennem hele forsyningsskæden. Det kan ramme nogle af dine kunder, før det


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt