Af Peter Kofler, Dansk Iværksætter Forening  I et karantæneramt samfund er Mette Frederiksen blevet hele Danmarks røde mor, der føler med og beroliger en ængstelig nation. I Mette Frederiksens krisetaler springer de socialdemokratiske værdier i øjnene som vajende røde faner på en solbeskinnet 1. maj i Fælledparken.  Men allerede nu står det dog klart, at COVID19 er mere end en sundhedskrise. Den spreder heftige og ødelæggende spor i samfundsøkonomien og i vores erhvervsliv. De enorme hjælpepakker, der er sat i verden for at holde hånden under vores virksomheder kommer med en pris. En pris der kan vise sig at være så dyr, at en verdensomspændende recession lurer lige om hjørnet. Coronakrisen er måske uden historisk fortilfælde, men tidligere verdensomspændende kriser taler deres tydelige sprog. Iværksættere og små selvstændige spiller en vigtig rolle i samfundet, specielt i krisetider som den, vi oplever lige nu og her. For nok er Statsministerens fortælling om krisen blevet gjort til en fortælling om velfærdsstaten. En fortælling vi skal forberede os på med en en ny slutning. Vi skal indstille os på mindre og anderledes velfærd på den anden side af krisen.  Iværksætteri og vores iværksættere har nu alle muligheder. For selvom mange har frygten for


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt