Af Nina Tengberg  ”Hvordan får man succes som iværksætter?” er spørgsmålet, jeg forsøger at finde svaret på, når jeg sætter mig overfor mine podcast-gæster. Svaret på spørgsmålet bringer vand til ørkenen og motivation til lytterne – og nu også til dig. Sagen er den, at jeg dagligt modtager mails fra folk, der drømmer om at skabe en virksomhed, men holder sig tilbage af en karikaturtegning af Jesper Buch, der som en flåt har bidt sig fast i ordet ”iværksætteri”. I denne artikel holder vi begravelse for karikaturtegningen og fødselsdag for 5 fundamentale vaner du bør praktisere for at få succes som iværksætter, uagtet om du vil være selvstændig tømrer, copywriter eller stifter af en unicorn. Men lad mig først tegne et billede af karikaturtegningen, så du ved, hvis begravelse du er mødt op til. For en måneds tid siden blev jeg kontaktet af Berit, som er fast lytter af min podcast, Messy Minds Show. Hun drømte om at droppe sit 8-16 job for at blive selvstændig ledelseskonsulent, men havde brugt det sidste halve år på at græde ned i sit rødvinsglas. Særligt på grund af to bekymringer: Hendes mangel på mod til at arbejde 80 timer om ugen med risiko


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt