Iværksætterne, der tidligere har haft succes med appen ParkPrivate, har investeret stort i en ny parkeringsapp. Appen Visitors skal gøre gæsteparkering lettere i lejlighedskomplekser.  Af Anne Rahbek Lejlighedsbyggerier skyder op over alt i de danske storbyer. Sidste år blev der opført 6.660 nye boliger i København, hvilket er det højeste siden 1939, og i Aarhus er antallet af opførte boliger mere end fordoblet på bare tre år. Men selvom en stigende andel af aarhusianerne og københavnerne har to eller flere biler, følger antallet af parkeringspladser ikke med byggeboomet, og det kan give problemer, når man får gæster på besøg. Det problem vil skaberne af en ny app løse. Bag appen Visitors står iværksætterduoen Kasper Kruse og Karsten Brandt, der er far og søn. De har tidligere på året lanceret en anden parkeringsapp, ParkPrivate, men hvor den oprindelige app hjalp brugerne med at udleje deres private p-plads til fremmede, skal app’en Visitors gøre gæsteparkering lettere i almene boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og virksomheder. Vi lancerede i starten af året ParkPrivate, som er blevet taget rigtig godt i mod. Vi forventer at nå 20.000 brugere næste år og forhandler lige nu aftaler med større virksomheder. Men det gik hurtigt op for os, at


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt