Af Hanne Wick & Dorthe Klyvø  Copenhagen Bicycles lejer cykler ud gennem hoteller og campingpladser, fra butikken i Nyhavn samt andre relevante steder. Forretningen reparerer også cykler for privatkunder i butikken, på kundernes arbejdspladser og i ejendomme. Desuden sælger de egne brugte cykler og arrangerer guidede ture, events og alt andet, der har med cykler at gøre. Copenhagen Bicycles blev stiftet i 2002 – Copenhagen Tours ApS, der er moderselskabet, i 2000. Yael Bassan begyndte selv i virksomheden i 2015, da hun sammen med sin søster arvede forretningen efter deres far. I 2017 købte Yael søsteren ud, så hun i dag er 100 % eneejer af anpartsselskabet.  I forhold til virksomhedsformen var selskabet allerede stiftet, da Yael Bassan overtog, og hun så ingen grund til at ændre på noget.  ”Jeg overtog det sådan. Og det giver mig tryghed, at hvis det en dag skulle gå ned, så skylder jeg ikke noget privat i selskabet. Så har det været et spændende eventyr, og jeg har kun mistet noget potentielt.” Vokset op med selvstændig virksomhed  Yael er vokset op med en far, der var selvstændig og brændte lyset i begge ender. Derfor lå det hende ikke fjernt selv at blive selvstændig. Men


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt