LuggageHero har siden opstarten i 2016 indtaget nye byer og lande som rullende stykker af bagage på bagagebåndet. Step by step. I front står iværksætter Jannik Lawaetz, der i frustration og afmagt over, at man som rejsende ikke kunne komme af med sin bagage på rejsedestinationen stiftede virksomheden. I dag fem år efter drømmer virksomheden stort. Ambitionen er klar, og de skal indtage 100 nye byer i 2020. LuggageHero er historien om den geniale og simple idé, og om hvordan positiv attitude kan give dig kvantespring som iværksætter. Af Alex Randrup  “Jeg var i Barcelona med min kæreste, og i Barcelona boede vi i en Airbnb-lejlighed. Mange kender nok det med, at man på afrejsedagen står med et sent booket fly og man skal tjekke ud om morgenen. Så står man der med en kæmpe kuffert, man ikke lige nemt kan opbevare”, indleder Jannik Lawaetz.  En velkendt problemstilling alle rejsende har været udsat for. Det er samtidig den pain, Jannik Lawaetz med virksomheden LuggageHero leverer en løsning på.  Virksomheden LuggageHero handler om at tilbyde rejsende en mulighed for at komme af med sin bagage, hvis man f.eks. ankommer til sin rejsedestination inden check-in, eller hvis man først skal rejse senere


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt