Investering for Dummies Af Sofie Holmsberg Når I skal have en investor med ombord, er det vigtigt, at I træder varsomt. Det kan nemlig vise sig at være en rigtig dårlig forretning for jer alle, og I  værste fald sætte virksomheden på gal kurs. Her er listen over de 7 typer, du bør holde øje med, før du beslutter dig for en investor. Til en start skal du lade være med at gå ud fra, at alle investorer er ens. Bare fordi deres penge altid har den samme farve. Undersøg som en start deres hidtidige præstationer,  deres værdier og ledelsesstil. At få en investor ombord er et langvarigt forhold, ligesom et ægteskab, der er nødt til at fungere på alle niveauer. Investorer er mennesker med menneskelige tendenser. Om det så er din rige onkel, en business angel med personlige midler eller en venture capital investor med institutionelle penge. Her er vores uforbeholdne, ufuldstændige og måske forudsigelige liste investortyper du bør undgå. 1. Investeringsløverne Her taler jeg ikke om løverne fra DR’s tv-succes Løvens hule, men nogen vil måske mene at løverne i det program passer på definitionen. Mens størstedelen af investorer er på udkig efter en win-win aftale, findes der


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt