Når du skal ud at finde en løsning til at håndtere din virksomheds regnskab og økonomi, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Ofte betaler du for funktionerne on-demand. Jo flere funktioner du har behov for – jo dyre bliver løsningen. Det kan derfor ofte være svært at forudsige hvor meget løsningen vil koste i sidste ende. Dynaccount kører efter en flat-rate prisstruktur, så der kun findes et standard abonnement, hvor du altid har adgang til alle funktioner uden behov for tilkøb. Trenden i dag er at alt skal digitaliseres og automatiseres. I Dynaccount regnskabsprogram kan du derfor automatisere mange arbejdsgange. Alle købsbilag du modtager, kan du uploade direkte til Dynaccount og alle bilag aflæses automatisk med alle oplysninger som fakturabeløb, fakturadato, varelinjer osv. Aflæsningen kan både ske på PDF dokumenter, men også billeder og indscanninger via OCR. Ud fra de aflæste data kan Dynaccount automatisk bogføre alle dine omkostninger. Du kan opsætte abonnementer, som automatisk opkræver dine kunder. Hvis du f.eks. sælger en software løsning på abonnement, og kunden skal betale et beløb på månedsbasis, så kan du oprette et abonnement i Dynaccount, der automatisk opkræver kunden i det interval du ønsker. Abonnementsstyringen kan også integreres med PBS, så


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt