Jataktilbuddet Jataktilbuddet.dk, er dit nye tilbuds-site. Hos ja taktilbuddet, samler vi alle aktuelle jatak tilbud i netop dit nærområde. Vi har gennem en længere periode, selv været trætte af at skulle følge 100 forskellige Facebook-sider, for at følge med i deres gode jatak tilbud. Ikke nok med at ens Facebook-væg var spammet med dagligvarer, så var det heller ikke alle tilbud som kom frem og hermed mange vi gik glip af. På sitet her, kan man hurtigt og nemt finde alle aktuelle tilbud, i netop ens egen kommune og lokalområde. Finder du et tilbud relevant for dig, kan du læse mere om produktet ved at trykke på opslaget. Herfra kommer du direkte ind på butikkens Facebook-opslag, hvorfra du kan kommentere med dit Ja tak. Pt. er sitet kun opdateret med tilbud fra hele Nordjylland, men vi udvikler løbende og næste step er at ramme Midtjylland. God tilbudjagt.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt