De gør det allerede i New York, Paris og på Bali. Nu vil Simon Lyngsø, founder af appen Joes & Cos, åbne op for coworking i Danmark og nedbryde kedelige arbejdsvaner på én og samme tid: “I 2020 skal det være slut med at arbejde, som om vi er låst fast til en ledning. Vi hænger fast i en analog dydighed om at møde op på et fysisk kontor hver dag fra 9-17, selvom det digitale giver os muligheden for at tage computeren under armen og arbejde fra nogle virkelige inspirerende steder”. Med appen Joes & Cos kan man få adgang til eksklusive coworking spaces og kontorfællesskaber på dagsbasis. Konceptet vil gøre op med, at man behøver én fast base for at arbejde og opfordrer i stedet virksomheder og enkeltpersoner til at supplere den vante arbejdsuge med remote work og coworking. Appen launchede i København i slutningen af 2019 og giver adgang til coworking steder som Rainmaking på Holmen, Uma ved Rådhuspladsen, Rebel Workspace på Østerbro og Spaces i Carlsberg Byen på Vesterbro. Konceptet er oplagt til selvstændige og freelancere, men håbet er også, at større virksomheder vil give deres medarbejdere muligheden for at tilvælge en anderledes arbejdsuge: “Hos Google


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt