Dette indhold er sponsoreret Er du selvstændig? Og er du udkig efter en ny bil til arbejdet? Der er et hav af forskellige muligheder, men økonomisk kan det godt betale sig at lease din kommende bil gennem dit firma. Leasing er i Danmark blevet populært de seneste par år, og det er ikke uden grund. Der er mange fordele forbundet med leasing, hvilket du kan blive endnu klogere på i denne artikel. Hvis du har brug for mere information, kan du også læse meget mere om leasing af biler på https://bilhandel.dk/ Fuldt fradragsberettiget gennem firmaet Som selvstændig er det vigtigt at have styr på tingene, og det kan blandt andet bestå i at have en god bil, når man er på arbejde. Erhvervskørsel er for mange selvstændige en stor del af arbejdsdagen, og det er derfor vigtigt at have en bil, som kan fragte dig fra A til B. Der kan ofte være mange forskellige udgifter forbundet med at have en bil på arbejdet, men frygt ej – der er hjælp at hente i denne artikel. Ved leasing af bil gennem arbejdet kan man opnå mange økonomiske fordele. Du kan for eksempel lease din kommende bil gennem en erhvervsleasing. Fordelen


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt