Dette er sponsoreret indhold Er du selvstændig erhvervsdrivende, der drømmer om at at investere i en bil til firmaet? Som iværksætter er der en række ting, der er vigtige at sætte dig ind i forbindelse med opstart af virksomhed, og finansiering af firmabil er én af dem. At finde det rigtige lån til bilen kan nemlig være næsten lige så vigtigt, som prisen på bilen, du ønsker at købe. Takker du ja til et dårligt lån, kan bilen komme til at koste dig mange flere penge, end den pris den stod til hos forhandleren. Derfor har vi i det følgende samlet en række tips til dig, der gerne vil optage lån i forbindelse med køb af firmabil. Lav grundig research Det første og måske vigtigste punkt er at foretage grundig research, inden du bestemmer dig for at takke ja til et finansieringstilbud. Det betyder først og fremmest, at du afsøger markedet og sætter dig ind i, hvad forskellige billån koster. På den måde, har du mulighed for, at forhandle med låneudbydere, banken eller bilforhandler, når finansieringsaftalen skal indgås. Derudover er det også vigtigt at sætte sig ind i, hvad de forskellige lånetermer og begreber betyder, og hvilket type lån, der


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt