Årets modtager af Vallø Prisen 2019 er en kvinde, der på blot et år har banket en spændende virksomhed op. Konfront hedder virksomheden, og den kombinerer Virtual Reality med behandling af børn med angst. Af Emilie Fuglsang Vi befinder os til åbningsfesten for Danmarks Iværksætteruge d. 18. november 2019. Rammerne for festen er fornemme. Især hvis man er interesseret i arkitektur- og design.  For Rådhuset i Aarhus er designet og indrettet af arkitekterne Arne Jacobsen og Erik Møller i krigsårene 1937-1941. Stedet er et funktionalistisk mesterværk og et ikon i Aarhus bybillede. Der er højt til loftet her. Intet er tilfældigt, ikke ét element stikker ud. Det er stramt skruet sammen, så det langtidsholdbare og klassiske design tilsammen udgør et hus, der åbner sine døre for folk fra alle samfundets lag. Man fornemmer, hvordan mange gæster er vandret gennem Trafikhallen med ovenlys og ind til Festsalens åbne rum.   Iværksætter Anne Kristine Schwartzbach bliver i løbet af denne novemberdag afsløret som vinderen af Vallø Prisen 2019. Når hun træder op på scenen for at holde sin takketale og modtager de medfølgende 100.000 kroner, så kan det til gengæld i et splitsekund føles som det største tilfælde i Annes liv.  Men beslutningen


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt