Iværksættere kommer i alle afskygninger. Det er en vrangforestilling, at alle bader i champagne, kører i dyre biler og arbejder 80 timer i ugen. Mød her Nis Grønager Madsen, der har taget rejsen fra at være tryg lønmodtager til det usikre liv som iværksætter. Han er aktuel med en ny bog, hvor han beskriver udfordringer med identitet og motivation, men giver samtidig bud på, hvordan man håndterer dem, når man springer ud som iværksætter i en sen alder. Af Nis Grønager Madsen (f.1975). Iværksætter, forfatter og foredragsholder. HeltefortællingerHvorfor er der ikke nogle forbilleder for dem, der er voksne? Hvorfor hører vi ikke historier om at starte virksomhed på en helt almindelig måde uden at arbejde 20 timer i døgnet i en kælder.  Jeg bliver virkelig skræmt af de her heltefortællinger om at ofre alt. Det er jeg simpelthen for gammel til. Og hvis det eneste vi tilbyder nye iværksættere er billedet af at være en succes, og at man skal ofre alt, sætter vi et urealistisk billede op, som ikke gør det attraktivt at starte egen virksomhed. For samtidig bliver frygten for ikke at lykkedes fodret af den historie. Jeg oplever simpelthen at jeg ikke kan leve op til den –


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt