Dansk Iværksætter Forening og dets medlemmer siger farvel til 10’erne og goddag til 20’erne med optimisme. Her venter nye udfordringer med en ny geopolitisk dagsorden, demografiske skift, klimaforandringer og teknologisk udvikling. Det presser alle typer af virksomheder, der for alvor skal kæmpe for at overleve – og vinde – i det næste årti.  Af Alex Randrup Selvom der aldrig er blevet talt så meget om iværksætteri, så skal vi tage kvantespring, før vi kan kalde os en førende iværksætternation, må vi nok stadig erkende.  I januar måned bliver resultaterne af Dansk Iværksætter Forenings store iværksætteranalyse offentliggjort. Der er behov for, at vi fortsat kæmper for at kapre ordet og taler om bedre vilkår og iværksætteri, for selvom iværksætterne generelt ser lyst på fremtiden, så er der stadig behov for en erhvervspolitik, der mindsker bøvl og administration, viser svarene fra iværksætteranalysen fra efteråret 2019.  Optimismen bobler hos danske iværksættere Undersøgelsen viser, at iværksætterne ser frem til de nye år og tror på øget vækst. Faktisk er det sådan, at de ser mere optimistisk på udviklingen for deres virksomhed i kommende halve år end de gjorde ved indgangen til 2017 og 2018. 3 ud af 4 iværksættere har meget positive eller positive forventninger


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt