Som iværksætteri er din virksomhed i en relativ ung alder, dog kan du allerede før opstart have haft nogle tanker om, hvilken forretningsmodel virksomheden skal stile efter. Budgettet er dog ikke nået dertil endnu, hvor der er masser af penge at investere i ny teknik eller markedsføring. Bæredygtighed og vedvarende energi er meget oppe i tiden, og det er der flere årsager til. Den vigtigste årsag er kloden, men med det langvarige mål om et mindre CO2 udslip kan du rent faktisk ende med at spare dig selv og din forretning for en masse penge. Går du op i bæredygtighed, kan du lægge en plan over hvilke tiltag, du som iværksætteri kan implementere nu, og hvilke tiltag du må vente med at igangsætte. Planlægger du i et tidligt stadie, vil du kunne afsætte til fremtidige investeringer, også selvom dine planer ændrer sig. Læg en plan Lægger du en plan for fremtidens tiltag, inden for områderne besparelser og bæredygtighed, vil du, i nogen omfang, være foran mange andre iværksættere, som ikke på forhånd har lagt en strategi. Dette skyldes, at det kan være en smule mere risikofyldt, hvis du ikke vælger at se, hvor du kan spare, men kun ser på


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt