Virksomhedsnavn, virksomhedstype, forretningsplan, bogholderi og tilladelser – der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du vil starte din egen virksomhed op. Men før du kan komme i gang, er det vigtigt, at du har en god forretningside. Så hvad er egentlig en god idé? Og hvilke faktorer skal der til for, at din ide har et stort vækstpotentiale? Herunder kan du læse en vejledende guide til hvilke faktorer, der kan have en betydning, når du skal have styr på din forretningsidé. Skal du brug mere konkrete tips til, hvordan du starter din virksomhed op, kan du benytte denne tjekliste. Hvad skaber vækstpotentiale? Først og fremmest er det vigtigt, at din idé dækker et eller flere behov i markedet. Det er en fordel, hvis din idé dækker et behov, som kunden ikke tidligere har kunne få dækket. Måske har du opdaget et hul i markedet, altså en mangel på et bestemt produkt eller en service. Det kan også være, at du har en idé til at forbedre eksisterende produkter eller services. Det er ikke altafgørende, men det er altid en fordel, hvis du også har noget viden inden for dit valgte område. Med en vis viden inden for


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt