IntroDus er en pre- og onboarding platform til virksomheder, der ønsker at byde nye medarbejdere godt velkommen og øge chancen for, at de ikke forlader virksomheden efter kort tid. IntroDus opstod som en reaktion på utallige skrækhistorier om mislykket pre- og onboarding; historier om medarbejdere, der intet kendskab havde til det team, de skulle være en del af, ikke anede noget om dresscode, virksomhedskulturen, forventninger og meget andet, som burde være en del af enhver opstart af nyansatte. Behovet for en enkel, overskuelig og effektiv metode til opstart – og på længere sigt fastholdelse – af nyansatte var tydeligt, og derfor kan din virksomhed i dag sikre effektiv og velstruktureret pre- og onboarding med introDus. Nye medarbejdere har brug for at blive integreret og engageret allerede inden deres første arbejdsdag, og foruden god pre- og onboarding øger din virksomhed risikoen for, at jeres nyansatte siger op efter kort tid. Og dét kan ende med at blive dyrt for jer.. Har din virksomhed endnu ikke rettet fokus mod pre- og onboarding, jamen så er det bare med at hente en gratis version af introDus-platformen eller kontakte introDus – begge dele gør I lige her: https://introdus.dk/da/


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt