Wanderwind er det nyeste skud på stammen indenfor online oplevelses- og rejsemagasiner. På platformen finder du bl.a. rejseguides til forskellige lande og byer. Magasinet publicerer indhold omhandlende rejser og oplevelser både indenrigs og udenrigs, hvorfor der ikke er nogen geografisk afgrænsning forbundet med indholdet. Der er et stort fokus på interrail og backpacking, da de to nomader bag websitet har stor erfaring med disse to rejsemåder. Læs bl.a. meget mere om interrail her. Ligeledes finder du tips og inspiration til weekend getaways – I Danmark såvel som i udlandet. Målet med rejsemagasinet er at skabe inspirerende indhold om rejser og oplevelser, der giver dig lysten til at udforske verden.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt