Er du en af dem, som går og tænker “Åh nej – Amazon kommer”?. Så er du ikke den eneste. Men men men.. Du skal se helt anderledes på det! Hos www.boboonline.dk, har vi valgt at se dette som en mulighed i stedet. Tænk blot over hvordan du via amazon (måske) kan komme ud på markeder, som du ellers ofte vil skulle til at eksempelvis oversætte hjemmesiden inden. Derfor har vi hos BOBO, valgt at forberede os med vores egen serier af møbler, der indeholder spisebordsstole i egetræ, væghylder i egetræ og hylder i marmor, samt spiseborde og langborde i massivt egetræ. Denne serie har vi valgt at kalde Design by BOBO. Jeg vil ikke fortælle så meget om selve serien, men mere tankerne bag at starte den. 1. Vi differentierer os fra vores nuværende konkurrenter 2. Vi kan sælge produkter direkte via markedspladser som Amazon uden at alle andre har det samme produkt Det giver nogle nye muligheder, og er den vej jeg generelt tror at ecommerce folk, som sælger et fysisk produkt skal gå i, da jeg forventer at forburgerne kommer mere og mere over på de her forskellige markedspladser. Har du gjort dig tanker om Amazon? Har


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt