Gennem ens arbejdsliv er det normalt, at man kan støde på udfordringer. Det kan både være ift. samarbejdspartnere, kollegaer eller arbejdsopgaver. Det kan også være, at du har ramt panden mod muren i din nuværende stilling, og du ønsker, at skal ske noget nyt. Det kan også være, at du er selvstændig og oplever en svingende arbejdsglæde i den branche, som du har sat dig i. Måske er det svært at få alle ender til at gå op med hjemmefronten, når arbejdet kan tage meget af tiden. Eller måske er du begyndt at tvivle på, om dine evner rækker langt nok, der hvor du er. I mange tilfælde kan vi håndtere de situationer, vi står i, enten selv eller med hjælp fra vores nærmeste. Af og til så kan det dog give et ekstra boost, hvis man kontakter en psykolog, som arbejder med karriere coaching. Men hvad er det helt præcist en erhvervspsykolog eller karrierecoach kan hjælpe en med? Hvad kan man få ud af et forløb hos en erhvervspsykolog? Da arbejde og karriere er den stor del af vores hverdag, så er det også essentielt, at man trives der, hvor man er. Karrierecoaching er en måde, du kan få


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt