Hacking af virksomheders computere og mails er et stigende problem og dette kan have store konsekvenser både i forretningsmæssige og/eller personlig henseende. Hvis informationer og filer går tabt eller mistes i forbindelse med et hackerangreb, kan dette have alvorlige konsekvenser og det er derfor utrolig vigtigt at have en backup, der gør det muligt at genskabe disse. Hvor ofte bør du tage backup? Det bedste forsvar mod ransomware er hyppig backup af din computer, men hvor ofte bør du egentligt sikkerhedskopiere dine filer? Desværre tror mange at det at lave en backup er kompliceret og besværligt, men dette kan faktisk gøres rimelig simpelt og kan tilpasses alt efter behov. Bruger du din computer dagligt i forbindelse med arbejde, bør du dagligt tage en backup, mens du kan nøjes med én gang om ugen, hvis du ikke foretager mange ændringer i filer og dokumenter. Du skal derfor vurdere hvor vigtige filerne er og dermed vurdere hvor ofte en backup er nødvendig for dig. Sådan kan du tage backup af virksomhedens data 1. Kopiér filerne til en USB-nøgle eller USB-harddisk 2. Hav en kopi af filerne liggende på en netværksharddisk (NAS) 3. Køb abonnement til en løsning, som gemmer en kopi af


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt