Bliv klar til at miljølede din virksomhed Du ved sikkert, at FN i 2015 vedtog 17 verdensmål og herunder hele 169 delmål (SDG – Sustainable Development Goals). Verdensmålene favner bredt, og deres mål er basalt set med til at bidrage til at løse mange af klodens problemer inden 2030. For at nå målene må alle gøre en indsats, dvs. regeringer, den private sektor, den offentlige sektor og hvert enkelt individ. Det er faktuelt utvivlsomt, at vores allesammens nuværende forbrugsmønstre påvirker kloden negativt, og som udgangspunkt er det svært at være fundamentalt uenig i FN’s 17 verdensmål. Du ved sikkert også, at som et følge heraf arbejder stort set alle større virksomheder meget aktivt med FN’s 17 verdensmål.  Men hvordan kommer de små og mellemstore virksomheder med på denne bølge? Vi medgiver, at det umiddelbart kan virke temmelig uoverskueligt at få omsat FN’s 17 verdensmål til konkrete handlinger. Der findes dog metoder, og en af dem er miljøledelse. Miljøledelse skal systematisk implementeres i din virksomhed For at omstille din virksomhed til at være en grøn virksomhed, kræver det at du i første omgang træffer en ledelsesmæssig beslutning om, at miljøledelse skal indgå i, hvordan din virksomhed drives, dvs. at du ved


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt