Vi har lavet en test og anmeldelse af den nye MacBook Pro 2019. Vi kender formentligt alle sammen designet fra en eller flere af de andre MacBooks i serien, og den nye MacBook Pro ligner de andre. Det er stadig et af de flotteste design på markedet, men man får altså ikke en Mac som ser anderledes ud end de andre modeller i serien. Når man har den i hænderne mærkes den sædvanlige høje kvalitet af materiale tydeligt. Modellen har kun 2 USB-C porte, hvilket man lige skal være opmærksom på, da det kan betyde, at man skal have en adapter, for at kunne koble forskellige andre enheder til (fx ældre eksterne harddiske). Begge porte sidder i venstre side, og har Thunderbolt 3, hvilket tilbyder meget hurtig overførsel af data. MacBook Pro 2019 er gået fra en dualcore til en quadcore processor, hvilket er en stor opgradering, og det betyder meget for ydelsen. Fra hvilket virkelig betyder noget for ydelsen. Denne maskine skuffer ikke, hvis du bruger den som arbejdscomputer, hjemmecomputer eller lignende, hvor den skal klare almindelige opgaver. Den klarer også spil helt fint. Opløsningen er stadig 2560 x 1600, hvilket er lavere end hvad nogle af konkurrenterne tilbyder,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt