Som nyopstartet iværksætter virksomhed har https://oddform.eu udviklet et nyt Try On koncept, der skal gøre det mere bekvemt for hvem som helst at få et kvalitets jakkesæt. Vi har sat forbrugeren i fokus. Og vores forbruger kommer i alle størrelser. Derfor få vores jakkesæt i 8 størrelser med fri tilpasning og levering. Og så det skal være ekstra let at købe et jakkesæt. Derfor kommer vi ud og laver tilpasning, hvor og når det passer dig som kunde. Vi vil gerne gøre op med en ensformig tøjindustri, hvor tøjet er lavet til særlige standardstørrelser. Hos Oddform er vores kunder unikke på størrelse, form og forbrug.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt